PROFETIAT

David Wilkersonin profetia USA:n tuhosta (1985)

Linkki alkuperäiseen englanninkieliseen tekstiin

David Wilkersonin (1931-2011) profetia USA:n tuhosta:

Amerikka tullaan tuhoamaan tulella! Äkillinen tuho on tulossa ja vain harvat pakenevat sitä. Odottamattomasti, yhden tunnin aikana, vety holokausti peittää Amerikan ja tätä kansakuntaa ei ole enää olemassa. Tämä on sen takia, koska Amerikka on tehnyt syntiä suurinta valoa vastaan. Muut kansakunnat ovat yhtä syntisiä, mutta yksikään niistä ei ole niin kyllästetty evankeliumilla kuin Amerikka. Jumala tulee tuomitsemaan amerikan sen väkivallasta, rikoksista, luopumisesta, miljoonien vauvojen murhaamisesta, sen pöyhkeilevästä homoseksuaalisuudesta ja sadomasokismista, sen korruptiosta, sen juopuneisuudesta ja huumeiden käytöstä, sen jumalisuuden ulkomuodosta ilman voimaa, sen penseydestä Kristusta kohtaan, sen rehottavasta avioerosta ja aviorikoksesta, sen irstaasta pornografiasta, sen lasten hyväksikäytöstä, sen pettämisestä, sen ryöstämisestä, sen likaisista elokuvista ja sen okkultistismin harrastamisesta. Venäjän hyökkäys ja suuri holokausti tulee seuraamaan Amerikan taloudellista romahtamista.

 

Omat loppukommenttini:

David Wilkersonin profetia on syytä ottaa vakavasti. Hän oli Jumalan mies jonka ”Näky”-kirjan profetiat vuodelta 1973 ovat toteutunut hämmästyttävän tarkasti. Tämä hänen näkynsä liittyy kolmanteen maailmansotaan, joka on ahdistuksen aikojen tapahtuma. Voimme päätellä että jos USA:n kohtalo on tämä niin muualle ei varmaan ole asiat sen paremmin.

Toinen syy ottaa vakavasti nämä ”tuomion sanomat” on se, että Jumala on antanut samankaltaisia näkyjä monille hänen palvelijoistaan. A.A Allenin näky, jonka aikaisemmin laitoin ilmestysblogiin, on yksi niistä. Hämmästyttävän samankaltaisia ovat myös mm. Dumitru Dudumanin ja Henry Gruverin näyt, jotka tulen lisäämään ilmestysblogiin myöhemmin.

Jumalan rakkaudesta ja armosta on puhuttu niin paljon, että on helppo unohtaa hänen toinen puolensa. Nimittäin hänen vihansa ja tuomionsa ankaruus. Sama rakkauden ja armon Jumala, jota kristityt rukoilevat ja palvelevat, poltti Sodoman ja Gomorran kaupungit maan tasalle homouden synnin tähden varoitukseksi tulevaisuuden sukupolville.

Samoin kuin Sodoma ja Gomorra ja niiden ympärillä olevat kaupungit, jotka samalla tavalla kuin nekin harjoittivat haureutta ja eksyivät luonnottomiin lihanhimoihin, ovat varoittavana esimerkkinä, kärsiessään iankaikkisen tulen rangaistusta.” (Juudaan Kirje 1:7)

Sama rakkauden ja armon Jumala käski myös maankuoren avautumaan Jumalaa pilkkaavien miesten jalkojen alta ja tuonela nielaisi heidät elävältä. Sama armon ja rakkauden Jumala lähetti enkelinsä tappamaan 185000 miestä Assurin leirissä. Samaa armon ja rakkauden Jumalaa palvellut enkeli löi Herodeksen kuoliaaksi, koska tämä ei antanut kunniaa Jumalalle. Madot söivät Herodeksen elävältä! Ananias ja Safiira, nämä kaksi Jumalan rakastamaa ja armahtavaa uskovaista kaatuivat kuolleena maahan, koska he olivat valehdelleet Jumalalle.

Älkäämme unohtako, että vaikka Jumala rakastaa ihmisiä, hän ei salli itseään pilkattavan. Jumalan armollakin on rajansa ja koko maailma saa nähdä sen, kun Jeesus tulee takaisin Tuomarina. Hän tulee takaisin voimassa, kunniassa ja kirkkaudessa taivaallisen sotajoukonsaattelemana ja tappaa vihollisensa suunsa henkäyksellä. Kun Jumalan tuomiot alkavat toteutua se tulee olemaan jotain niin pelottavaa että Ilmestyskirja 6:15-17 kuvailee sitä näillä sanoilla:

”Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"

Tuona päivänä bunkkereissa piileskelevät johtajat ja heidän alaisensa, kaikki jotka ovat Herraa pilkanneet, tulevat itkemään ja parkumaan hysteerisesti ulostaessaan allensa pelätessään Jumalan ja Hänen Poikansa vihaa.